Fabeltjenester AS


Musikkproduksjon
 


Nye ord og egne toner

Vi produserer musikk i vårt studio i Fredrikstad og eier rettigheter i flere musikaler og skuespill, samt 400 sanger. Rundt 150 av dem er utgitt av en rekke andre norske artister, eller det er utgivelser av artistene som står bak selskapet, Jorunn Westeraas og Stig Westeraas Nilsson, begge med en betydelig produksjon av dramatikk, musikk og sangtekster bak seg.


Sony-eide The Orchard og norske Indigoboom er distributører av våre digitale utgivelser. Spotify, iTunes, YouTube Music, Tidal og flere har sangene tilgjengelig for nedlasting eller strømming. God Tone og produsent Sverre Dæhli i Trondheim står for editering, miks og mastering av våre lydfiler før utgivelse.

English summary: follow this link: Jorunn Westeraas, all the way from Norway(Foto over: Tom Nicolae Andreassen)

Egne hjemmesider:
Jorunn Westeraas
Stig Nilsson


SAMARBEID: Jorunn Westeraas og Stig Nilsson produserer både musikaler og sanger sammen, og utgir sanger hver for seg.

Jubilerer: I 2020 er det 50 år siden Stig Nilsson debuterte som sangdikter på en scene. Det feires med to nye album. Det første, «Løvetanndans», er nå ute på alle strømmesteder. 14 sanger hentet fra tre av hans egne visebøker fra 1970-årene er arrangert og innspilt på nytt. 


Følg lenken og hør «Løvetanndans» på Spotify.

15 nye sanger utgis på album nummer to, som er i produksjon nå, og vil hete «Himmelsendt», oppkalt etter en tekst om hans kjæreste.

NYTT ALBUM: Nå er 14 viser av Stig Nilsson under tittelen «Løvetanndans» ute på alle strømmetjenester. (Foto: Claus Diseth)


Ny single med tittelen «Snowflakes» er under produksjon av Jorunn Westeraas, Hege Saugstad og Monika Gellein Mathisen fra «June Afternoon». Den utgis i løpet av februar. Det meste er innspilt i studioet til Fabeltjenester i Gamlebyen, sangpåleggene er gjort hos Kyrre Fritzner i FMV studio, mens produsent Sverre Dæhli og hans firma GodTone mikser og mastrer sangen i sitt studio i Trondheim. Musikk: Jorunn Westeraas. Tekst: Jorunn Westeraas og Stig Nilsson.


SAMARBEID: Hege Saugstad, Jorunn Westeraas og Monika Gellein Mathisen her vært i studio og spilt inn sangen «Snowflakes», som utgis digitalt i februar. (Foto: Helge Holst) 


80 000 billetter: Et eventyr. Fabeltjenester AS eier rettigheter i sukess-musikalen «Lady Arbuthnott - frua på Elverhøi». I juni 2020 har denne kritikerroste forestillingen (av Lars Ramsøy-Halle og Stig Nilsson) nypremiere for 25. året på rad. Nye 11 forestillinger skal spilles av dette regissør Pål Øverlands mesterverk av en oppsetning. Jazzåteatret i Sunndal har allerede solgt mer enn 1.000 av 3. 000 billetter. Det blir en fest for 25. gang i jubileumsåret.

KLIKKER DU HER, får du en video-smakebit.


LADY-SUKSESS: Marit Sunnøve Berg og Yngvild Støen Grotmol er berebjelker i den 25. oppsetningen av musikalen om Lady Arbuthnott. (FOTO: Jazzåteatret) 

 Fabeltjenester AS har egne spillelister på Spotify: «Jorunn og Stigs favoritter» med noen av dem vi selv liker best, og «Fabeltjenester» med alle våre utgivelser. Legg gjerne sangene til dine spillelister. 


OBS: Et utvalg musikkvideoer finner du oppe til høyre på PC-siden, eller helt nederst, hvis du har åpnet hjemmesiden fra en smarttelefon.


DU FINNER OSS PÅ YouTube også, hvis du foretrekker både å se og høre noen av sangene. Søk opp Jorunn Westeraas eller Stig Westeraas Nilsson på YouTube, eller besøk Fabeltjenesters egen YouTube-kanal ved å klikke her.2959